tisdag 13 januari 2009

Nöjd

Åh jag är så nöjd med dagens ridning. Det gick så himla bra. Eftersom det varit stenfruset ett bra tag på volten, så har vi bara ridit ute i skogen. Och jag har gillat det. Det har varit oerhört bra för mig att vara tvungen att göra det. Nu vågar jag vara först när vi galopperar, jag vågar till och med hoppa i skogen. Dessutom kan man visst rida dressyr i skogen så det är egentligen inget problem. Men vi har inte haft några krav - jag har koncentrerat mig på annat. Och det känns jättebra att det har blivit så. Men nu är det varmare igen och volten är visserligen liten men i alla fall fullt funktionsduglig. Idag skrittade vi fram i skogen i mörkret och red sedan i ca 45 min på volten och det kändes bara så himla bra. Mjuk och fin blir han ju alltid när vi varit i skogen först men allt kändes bra. Fick några riktigt fina galopp-svängar när han riktigt jobbade på rätt sätt. Inte så många steg åt gången men jag kände det i alla fall och jag blir så nöjd när jag lyckas med sånt :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan, googlade på "ridning Skrefsta" och hittade din blogg. Vad trevlig den är! Har två döttrar som rider där. Ha en fin dag!

Linn sa...

Kikar in hos den som valt samma bloggadress som jag tänkt ha och blir lite paff när jag ser att din blogg dessutom ser nästan likadan ut som min. :D Tänker lika?

Härligt positiv blogg du har! :)

Anonym sa...

Tycker också att det bra på Skrefsta. Vi har en dotter som ridit där åtta år och en som ridit där i två år... tiden går så fort!

Är det ok att jag länkar till dig från min blogg?