onsdag 12 november 2008

Uppdatering

Ja nu var det ngr dagar sedan jag skrev ngt här. Vad har hänt ... tja inte så mkt.

Rasmus blev mobbad i hagen, satt fast i sitt (eller tja snarare mitt) regntäcke, kom inte därifrån och blev både biten och sparkad :-( Ledsen häst!

Nicke-picke är i Tyskland på mässa och jag sköter ruljangsen hemma alldeles allena - fast med mina stora duktiga barn är det ju inte så svårt. Vi har det riktigt mysigt :-)
Vi har varit och köpt lite kläder till Jeppe idag, han hade bara ett par jeans och dem var trasiga - så jag övertalade honom att prova två par i affären och hör och häpna båda föll herr´n i smaken och köptes. Han hade sett en tröja som han ville ha så den köpte vi också. En riktigt snygg vit typ kofta ... han blev superfin i den. Man märker att han börjar bli riktigt stor ... lillgubben *hihi*

Emma-skrutt mådde illa och hade jätteont imagen i morse så hon fick bli hemma. Sedan har hon sovit av och till nästan hela dagen så något fel är det men jag vet inte riktigt vad. Som tur är har hon i alla fall inte kräkts ... jösses vilken tur!
På kvällen hade jag kvällsfodring i stallet och barnen ville inte vara ensamma så båda två följde med. Barnen tog hand om katterna och jag om hästarna .... :-)

Imorgon hoppas jag att Emma är bättre så att jag kan åka till stallet tidigt och rida. Visserligen ska Millan iväg och hoppträna men eftersom Sud-i-ludd fick stå idag (Millan har också varit dålig idag) så tror jag hon blir glad om jag rider honom på fm imr så han inte blir så himlans pigg på träningen.

I måndags bestämde jag och Bella oss för att på tisdagen skulle vi åka iväg och rida på Skrefsta, jag tog reda på vad vi skulle betala, om det var ledig m.m. Så när vi kom till stallet på måndag em så hade ju Rasmus blivit så tilltygad i hagen så han var halt - så då var det ju ingen idé att åka iväg till något ridhus och betala. Så det får bli nästa vecka istället, hoppas jag.

1 kommentar:

LisaFlisa sa...

Stackars skrutt-E och skrutt-Rasmus! Inte roligt alls!
Tur att hon inte kräktes iaf ;-) *fniss*
Vi är hundvakter idag, så det är riktigt djurigt här med nu :-)

Ska bli så roligt att träffa barnen igen!! (och dig och N osskå såklart! :-))

Massa kramar från GBG